Alwero

Alle producten van Alwero zijn gemaakt van 100% wol en hebben het Woolmark certificaat. Dat houdt in dat de wol de beste kwaliteit heeft én duurzaam is. Alwero laat zich namelijk leiden door de natuur; het inspireert, het levert materiaal en het is de basis van de collectie. De natuur geeft de ziel en Alwero vorm. Deze krachtige combinatie creëert groene mode. Zo houden we de wereld leefbaar voor onze Monkeys en door het gebruik van Mulesing Free wol ook voor de schaapjes. De wol wordt op een diervriendelijke manier afgeschoren en de schapen worden goed verzorgd. Alwero is voor en door de natuur!

Alwero kinderkleding

Alwero staat bekend om de wollen bodywarmers die superleuk te combineren zijn met een hippe trui of mooi jurkje. Door de wol is de bodywarmer lekker warm, maar ventileert ook goed. Dit zorgt ervoor dat kinderen niet snel gaan zweten en zo lekker kunnen blijven spelen. Daarnaast heeft wol de eigenschap zichzelf te reinigen door lanoline. De lanoline komt vrij wanneer de wol vochtig wordt. De bodywarmer hoeft dus niet gewassen te worden. Heeft je Monkey toch een vlek gemaakt met het spelen? Geen probleem! Het enige wat je hoeft te doen is de bodywarmer een beetje vochtig te maken en aan de lucht laten drogen.

Alwero kopen bij Daily monkeys

De Alwero bodywarmers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel de allerkleinste Monkeys, als de iets grotere Monkeys. De bodywarmers in de maat 86 en 98 hebben geen zakjes. De grotere maten wel. Daarnaast hebben maat 86 t/m 110 één knoopje en vanaf maat 122 twee knoopjes. De bodywarmers voor de allerkleinsten (maat 86 t/m 110) vallen wat klein uit, dus we raden je aan een maatje groter te bestellen. Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 18:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag nog in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over items van Alwero? Neem dan gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken