Baby Clic

Baby Clic is er voor de allerkleinste Monkeys. Het Spaanse merk is vaak te herkennen aan de vrolijke printjes en kleurtjes. Naast kinderkleding produceert het merk ook accessoires voor baby- en kinderkamers, beddengoed, baddergoed en kleding en accessoires voor de mama’s (to be). Alles met oog voor design, kwaliteit en functionaliteit zodat de Monkeys lekker kunnen spelen en ook de mama’s er comfortabel bij kunnen zitten. Baby Clic is meer dan een merk, het is zorg voor de allerkleinsten.

Baby Clic kinderkleding

De kinderkleding van Baby Clic is ontworpen met oog voor design, kwaliteit en functionaliteit. Zo kunnen kleine Monkeys lekker spelen in truien, sweaters en t-shirts met vrolijke, maar subtiele kleurtjes en printjes.

Baby Clic babykleding

Baby Clic is er voor de allerkleinste Monkeys. Kruipend in een bloomer met bijbehorend T-shirt ontdekt je kleintje de wereld. De complete setjes met toffe printjes maken de eerste stapjes nog specialer. Voor de koudere dagen zijn de sweaters van Baby Clic ideaal. Op de warme dagen schittert je BabyMonkey dan in een jurkje of shorts. Alles voor de kleintjes!

Baby Clic kopen bij Daily monkeys

Baby Clic is er voor de allerkleinste Monkeys. Bij Daily Monkeys vind je de vrolijke T-shirts en sweaters in de maten 68 t/m 116. De kinderkleding valt normaal. De bloomers en complete setjes zijn verkrijgbaar in de maten 56 t/m 82. Ook deze items vallen op maat.  Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 18:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag nog in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de items van Baby Clic? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Ken je deze merken al?

Bekijk merken