Falcotto

De producten van Falcotto zijn gemaakt voor monkeys die nog kruipen of beginnen met het zetten van hun eerste stapjes. Het merk heeft schoenen die ideaal zijn voor groeiende kindervoeten. De kinderschoenen van Falcotto onderscheiden zich door de uitstekende kwaliteit en goede pasvorm. Daarnaast hebben de schoenen een "sand-effect". Uit onderzoek is gebleken dat kindervoeten zich het beste ontwikkelen wanneer ze op het strand lopen. De schoenen van Falcotto hebben een zachte zool die het gevoel van op het strand lopen nabootst en de voeten zo op een natuurlijke manier ondersteunt.

Falcotto kinderschoenen

Falcotto is een lijn van het Italiaanse bedrijf: Naturino, dat al leider is op de markt van kinderschoenen. De falcotto lijn is voor monkeys die kruipen en hun allereerste stapjes zetten. Het merk biedt schoenen aan voor kinderen van negen maanden tot drie jaar, geschikt voor elke gelegenheid en verkrijgbaar van maat 18 tot 26. De schoentjes begeleiden kinderen bij hun eerste avonturen om de wereld te ontdekken. Omdat de schoenen zacht en flexibel zijn, met enkelsteun in de rug en tegelijkertijd altijd in lijn met de laatste modetrends zijn het de perfecte schoentjes voor onze monkeys.

Falcotto kopen bij Dailymonkeys

De schoentjes van Falcotto zorgen ervoor dat onze monkeys al vanaf het kruipen tot aan het lopen goede schoentjes hebben om hun tedere voetjes. Falcotto schoenen zijn verkrijgbaar van maat 20 tot 24. De schoentjes zullen altijd bij jouw monkey passen omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en printjes.

Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 23:59 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag nog in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de items van Falcotto? Neem gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken