28 November 2022

Fijne kinderschoenen voor kleine monkeys

Het is zover jouw kindje zet de eerste stapjes. Maar wat voor schoentjes passen goed bij de voetjes van een kleine monkey?

Wanneer kindjes beginnen met het zetten van de eerste stapjes hebben ze goede schoenen nodig. De kinderschoenen van Naturino en Falcotto geven goede steun aan de voetjes van jouw monkey. En daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes.

De Naturino en Falcotto schoenen zijn ontwikkeld voor kinderen die hun eerste stapjes zetten. De merken vallen onder het Italiaanse bedrijf Falc. De schoenen van dit merk zijn het resultaat van continu productonderzoek én de samenwerking met podologen. De schoenen zijn van goede kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm.

Sand effect systeem

De zolen van de schoenen hebben een sand effect systeem. Door deze zolen kan de kindervoet zich op een natuurlijke manier ontwikkelen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kindervoeten zich het beste ontwikkelen als ze op zand lopen. De ontwerpers bij Naturino en Falcotto hebben daarom schoenen bedacht die deze ondergrond nabootsen. Vandaar de naam: sand effect.

Kleuren en prints

De schoentjes zijn beschikbaar in meerdere kleuren en printjes. Zo is er altijd wel een schoen die past bij jouw monkey. Er zijn schoentjes zonder print maar ook schoenen met een jaguar- of stippenprint. Schoentjes zijn dus zowel voor de stoere als de schattige monkey. De schoentjes zijn te koop vanaf maat 20 tot en met maat 24.

Shop de Naturino en Falcotto schoentjes op dailymonkeys.nl.