Kids on the moon

Kids on the Moon is er voor Monkeys die dromen. De kinderkleding wordt met passie gemaakt en geïnspireerd door de natuur, maar vooral door de kinderen zelf. Kids on the Moon is daarom voor en door de Monkeys en de natuur. Met de toekomst van de kinderen in de sterren geschreven, produceert Kids on the Moon op een duurzame en verantwoordelijke manier.

Kids on the moon kinderkleding

Kinderkleding gemaakt van de allerfijnste stofjes, dat is Kids on the Moon. De shortjes met bijpassende shirts en / of truien van badstof zijn super zacht. De kinderkleding is ideaal om lekker in te spelen of lekker in te chillen. De vrolijke kleurtjes en subtiele prints zorgen ervoor dat de items tijdloos zijn. Zo kunnen de Monkeys er lang van genieten. Ook de mama’s genieten van de kleding van Kids on the Moon, want de zachte badstofjes maken het knuffelen met de kleintjes nog fijner. Andere items van het merk zijn gemaakt van 100% organisch katoen; zacht en bewust dus!

Kids on the moon kopen bij Daily monkeys

Zin gekregen om je Monkey eens lekker te knuffelen met al die zachte stofjes? Bekijk dan onze collectie van Kids on the Moon. Alle items zijn verkrijgbaar in de maat 92 t/m maat 146. De kleding valt op maat. De items van Kids on the Moon kunnen door zowel jongens als meisjes worden gedragen.

Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 23:59 bestelt, heb je je bestelling de volgende werkdag nog in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de items van Kids on the Moon? Neem gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken