Jeans voor Meisjes

Meiden weten vaak precies wat ze willen. Shop de laatste kledingtrends samen online bij Daily Monkeys!

Filteren
Filteren
Bekijk
  • {{foundPostsTotalWithoutHidden}} resultaten

    {{foundPostsTotalWithoutHidden}} resultaat

    Producten laden ...

Geen producten gevonden.

Er zijn nog meer artikelen

Toon meer

Daarom Daily Monkeys

Dezelfde dag verzonden

Veilig inloggen en betalen

Gratis verzending vanaf € 75,-

Meisjes jeans

Elk meisje heeft wel een paar jeans in de kast hangen. Een jeans is natuurlijk al jaren niet meer weg te denken uit de modewereld. Zo zijn er door de jaren heen al heel wat type jeans voorbij gekomen. Voor ieder wat wils. Houdt jouw kleine meid van een mooi aansluitende broek? Dan is hoogstwaarschijnlijk de skinny jeans precies wat je zoekt. Natuurlijk hebben we ook een aantal jeans met een lossere fit in de collectie en daarbij is de flared jeans weer terug van weggeweest. Genoeg keuze dus voor de modieuze kinderen.

Shop the look

Doordat de meisjes broeken zo populair zijn, is het soms lastig om er een originele look van te maken. Hoe maak je met dezelfde kleur jeans toch een leuke en speelse outfit voor de kleine? Daar helpen wij je mee! Doe inspiratie op via shop the look en ga gezellig met je dochter haar nieuwste outfit bij elkaar shoppen. Zo heeft zij er ook wat over te zeggen.

Flared jeans meisjes

Zoals we hierboven al hebben benoemd, zijn er flared jeans voor meisjes. Wij hebben hier ook een paar van en deze zijn erg populair bij de meiden. Flared jeans zijn helemaal terug van weggeweest. In de jaren 80 waren ze razend populair en nu heeft bijna ieder meisje er wel een in haar kast hangen. Shop bij ons de nieuwste flared jeans voor meisjes! Erg leuk te combineren met een leuke blouse of top.

Skinny jeans meisjes

Mocht jouw dochter niet zo van de flared broeken zijn, maar houdt ze juist van een mooie skinny jeans? Dan kun je ook bij ons terecht. Een skinny jeans staat al gauw leuk in combinatie met een gave top en de favoriete sneakers van jouw kleine meid. Bovendien is een skinny jeans ondertussen niet te missen in alle meisjes kledingkasten.

Meisjes jeans kopen bij Daily Monkeys

Wij hebben behoorlijk wat moeders en dochters blij kunnen maken met een nieuwe meisjes jeans. Heb jij een mooie jeans uitgezocht voor jouw dochter? Dan ben je vast nieuwsgierig hoe het gaat met de bezorging en levering. Bestel nu en je hebt de kleding razendsnel in huis. Zo gaat jouw dochter gelijk plezier hebben aan haar nieuwe outfit.