Naturino

De schoenen van Naturino bieden onze monkeys optimale bescherming aan de voeten. Want als het gaat om kinderschoenen is naast de uitstraling vooral kwaliteit erg belangrijk. De schoenen worden verrijkt met een "sand-effect". Dit "sand-effect" zorgt ervoor dat het gevoel van lopen op een strand wordt nagebootst. Het geeft de ideale steun aan kinderen voor een correcte voetontwikkeling, uit onderzoek is namelijk gebleken dat kindervoeten zich het beste ontwikkelen wanneer ze op zand lopen.

Naturino kinderschoenen

Het merk Naturino is opgericht in 1988. Ze introduceerde schoenen die exclusief voor kinderen zijn ontworpen. Het zijn kleurrijke, comfortabele en trendy schoenen, net zoals volwassenen die dragen. Samen met hun team van experts werken zij aan het ontwikkelen van veilige en comfortabele schoenen voor onze monkeys. Het merk richt zich niet alleen op de technische aspecten, maar ze concentreren zich ook op het ontwerp. Je vindt daarom alleen trendy producten van topkwaliteit die zijn gemaakt van de beste materialen bij Naturino.

Naturino kopen bij Daily Monkeys

Ben je op zoek naar schoenen van Naturino voor kinderen? Dan ben je bij Daily Monkeys aan het juiste adres. Bij ons vind je schoenen van Naturino in de maten 20 t/m 24. De schoenen vallen normaal. Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 23:59 bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag nog in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de producten van Naturino? Neem dan gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken