Ons verhaal

Welkom bij Daily Monkeys. Mijn naam is Denise en ik ben moeder van 3 Monkeys, James, Lewis en Miles. Hele vrolijke drukke jongens die elke dag opnieuw de dag een beetje mooier maken. Als moeder heb ik weinig tijd, en vond ik het altijd een crime om leuke kleren te vinden. Dat kan anders.

Paradise found

Wat ik mis in het huidige aanbod, is vooral een plek waar alle merken en stijlen samenkomen. Ik vind het fantastisch om goed samengestelde outfits te bekijken, en ook het gemak te hebben om ze gelijk te kunnen kopen. Als ik een leuk shirt zie, welke broek past hier dan bij? Met Daily Monkeys wil ik een plek creëren waarin ouders geïnspireerd worden met mooie outfits, en een prettige ervaring hebben tijdens het online shoppen.

Shopping experience

We zijn net begonnen met onze reis, en werken er hard aan om van Daily Monkeys een Paradijs te maken voor ouders en monkeys. Los van de online shop zijn we ook druk bezig met stenen winkel(s), zodat we het paradijs ook daadwerkelijk fysiek kunnen maken. Het worden plekken waarbij kinderen kunnen spelen, terwijl mama lekker kan struinen en wij wellicht een lekker bakje koffie of drankje kunnen aanbieden.

Hoe ziet jouw paradijs eruit?

We vinden het belangrijk dat onze klanten een glimlach krijgen als ze bij ons zijn geweest. Daarom besteden we veel aandacht aan de beleving, de klantenservice en ontwikkelen we een ‘shop de look’ gedeelte, speciaal voor de drukke ouders van tegenwoordig, of gewoon om inspiratie op te doen. Heb je goeie ideeën voor onze webshop? Zijn er dingen die we kunnen verbeteren om jouw shopping-paradijs compleet te maken? Laat het vooral aan ons weten, dan gaan wij ermee aan de slag.

Veel shop plezier en liefs,
Denise Daily Monkeys

De tijd dat we kwijt zijn aan outfits shoppen, kunnen we beter besteden aan knuffelen

Denise – Daily Monkeys