Scandinavische kinderkleding

Scandinavische kleding is zeer populair bij ons nuchtere Hollanders. Dat heeft het te danken aan de opvallende details, terwijl het vaak in de basis eenvoudige maar unieke pasvormen heeft. Bovendien onderscheid Scandinavische kleding zich van het grootste gros door de kwalitatief goede materialen.

De Scandinavische kinderkleding merken zijn hipper dan hip. De items kennen toffe prints en hebben strakke designs. Bovendien is de kleding vaak gemaakt van biologisch katoen en dat maakt het duurzaam. Jouw kind draagt de meest fijne en zachte stoffen en jij draagt tegelijkertijd een steentje bij aan een beter milieu. Geweldig toch? Ja, wij zijn dol op kinderkleding uit Scandinavië. Daarom mag het niet ontbreken uit onze shop!

Scandinavisch kinderkleding merk

Dat er pareltjes van kinderkleding uit het het geweldige Scandinavië komen is een feit. De ontwerpen zijn altijd volgens de laatste trends. Dankzij de fijne materialen kunnen kinderen lekker spelen en helemaal zichzelf zijn. Daarom loopt jouw kleine er zeker goed bij in Scandinavische kinderkleding. Nonchalant, simplistisch en tijdloos zijn drie waardes die de stijl goed omschrijven. Tegenwoordig kunnen we niet meer om Scandinavische kinderkleding merken heen. We vertellen je graag meer over de merken die wij zorgvuldig geselecteerd hebben.

Molo

Kinderen zijn gek op print en daarom vind je dit veel terug in het Deense merk Molo. Molo is ontstaan toen zij in 2003 verandering wilde brengen in de modewereld door vrolijke en kleurrijke kleding voor kinderen te introduceren. Het is dan ook niet gek als jouw kind meerdere favoriete items heeft die zijn ontworpen door Molo. We beschrijven het merk verder als een urban stijl met funky, kleurrijke designs, die vaak voorzien zijn van een grappige twist of die gewoon al leuk genoeg zijn om opgemerkt te worden. Nee, deze Scandinavische kinderkleding is niet alleen voor speciale gelegenheden, maar voor het echte leven. Scoor daarom nu een nieuwe outfit voor schooldagen!

I dig denim

Onze tweede Scandinavische trots is I dig Denim, gevestigd in Zweden. Hier scoor je de meest trendy en coolste kleding voor zowel baby’s als kids. In vergelijking met Molo vind je hier wat rustigere kleuren. De grootste focus ligt op het Scandinavisch design en milieuvriendelijke items. Het merendeel van de collecties zijn al 100% biologisch! De kleding is geïnspireerd op de prachtige Zweedse kust met de wilde oceaan, rotsen en zeezout. Voor kinderen moet denim rekbaar, zacht en gemaakt zijn om urenlang in te kunnen spelen. Vul de kledingkast van jouw kleine aan met dit te gekke Deense kledingmerk!

Scandinavische kinderkleding kopen bij Daily Monkeys

Scandinavische kleding is zeer populair bij ons nuchtere Hollanders. Dat heeft het te danken aan de opvallende details, terwijl het vaak in de basis eenvoudige maar unieke pasvormen heeft. Bovendien onderscheid Scandinavische kleding zich van het grootste gros door de kwalitatief goede materialen. Wij weten het zeker, deze kleding is van toegevoegde waarde voor iedere kindergarderobe! Bestel jouw favoriete items vandaag voor 00:00 uur, dan vertrekt jouw kleine de volgende dag nog in Scandinavische stijl naar school.