Shoesme

Van de eerste stapjes tot lekker rennen; de schoenen van Shoesme zijn er voor iedere Monkey. Met de speciaal ontwikkelde eerste stapschoentjes die de juiste bescherming en ondersteuning bieden, zetten de kleine Monkeys verantwoord hun eerste stapjes, terwijl de grote Monkeys lekker buitenspelen met schoenen die tegen een stootje kunnen. Van sneakers tot laarzen; met Shoesme mag je stiekem een beetje naast je schoenen lopen.

Shoesme schoenen

Zonder schoenen is een outfit niet af, maar met de opvallende sneakers van Shoesme is de look echt compleet. De vrolijke stappers hebben allemaal leuke kleurtjes en printjes. Naast dat de schoentjes supertof zijn, zijn ze ook nog eens goed voor de Monkeyvoet! Laat je Monkey oefenen met veters strikken of kies voor klittenband. De keuze is reuze!

Shoesme kopen bij Daily monkeys

Maak je Monkey klaar voor de volgende stap met Shoesme. De sneakers beginnen bij maat 20 en gaan tot maat 35. De schoenen van Shoesme vallen normaal.

Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 23:59 bestelt, heb je je bestelling de volgende werkdag nog in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de items van Shoesme? Neem gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken