Sofie Schnoor

Het merk Sofie Schnoor komt uit Denemarken en is opgericht door ontwerper Sofie Schnoor. De collecties van het merk zijn gebaseerd op de scandinavische inspiratie van de ontwerper. De stijl van het merk is casual, bevat veel printjes en is speels.

Shop Sofie Schnoor

Sofie Schnoor kinderkleding

Het merk SOFIE SCHNOOR werd in 2001 opgericht door de ontwerpster Sofie Schnoor. Sophie wordt gedreven door haar creativiteit en ontwerpt alleen wat ze haar eigen monkeys zou aantrekken. De kindercollectie met de naam PETIT BY SOFIE SCHNOOR is opgericht in 2007 en op dit moment is SOFIE SCHNOOR vertegenwoordigd in 600 winkels over de hele wereld. De collectie PETIT BY SOFIE SCHNOOR wordt vier keer per jaar gepresenteerd, telkens gebaseerd op de Scandinavische inspiratie van de ontwerper.

Sofie Schnoor kopen bij Daily Monkeys

Ben je op zoek naar Sofie Schnoor kinderkleding? Dan ben je bij Daily Monkeys aan het juiste adres. Bij ons vind je kinderkleding van Sofie Schnoor in de maten 56 t/m 152. De kleding valt normaal. Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 23:59 bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de items van Sofie Schnoor? Neem dan gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken