Street Called Madison

Het merk Street Called Madison weerspiegelt alles wat een tiener graag aan heeft. De ontwerpers van Street Called Madison hebben samengewerkt met modebewuste tieners. dus de collectie slaat zeker aan bij de modebewuste tiener. Het merk heeft een jongenslijn genaamd Charlie Ray en een meisjeslijn genaamd Luna Hill.

Street Called Madison kleding

Het merk Streed Called Madison is gemaakt voor en door hippe urban tieners. Luna Hill en Charlie Ray wonen in de straat Madison. Ze groeien samen op met hun andere vrienden en maken de leukste dingen mee. Dat is het begin van het verhaal dat Street Called Madison verteld. De kleding van het merk is geïnspireerd op de New Yorkse straten. De doelgroep van het merk zijn hippe tieners die modebewust zijn en er graag bij lopen volgens de nieuwste trends.

Street Called Madison kopen bij Daily Monkeys

Ben je op zoek naar kleding van Streed Called Madison voor jongens of meisjes? Dan ben je bij Daily Monkeys aan het juiste adres. Bij ons vind je kinderkleding van Street Called Madison in de maten 104 t/m 152. De kleding valt normaal. De jassen van het merk zijn geschikt voor jongens en meisjes.

Bij Daily Monkeys bestel je makkelijk online. Wanneer je doordeweeks vóór 23:59 bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Hoe makkelijk is dat? Heb je toch nog wat moeite met het samenstellen van een outfit? Bekijk dan onze shop the look waarin we verschillende stijlen en merken combineren voor inspiratie.

Heb je vragen over de items van Street Called Madison? Neem dan gerust contact met ons op.

Ken je deze merken al?

Bekijk merken