23 September 2022

Welke outfits trekt jouw monkey aan tijdens de herfst & winter 22/23?

De koudere dagen komen er weer aan en dat is ook al te merken aan de temperaturen in ons land die aan het dalen zijn. Bij het winterseizoen horen natuurlijk ook weer nieuwe collecties, die worden gelanceerd door veel merken. Welke kleuren gaan we veel zien in die collecties en welke kleren zijn nu echt hip voor jouw monkey?

Kleuren AW22/23

Het is belangrijk om tijdens het grauwe winterseizoen veel kleur te gebruiken in de outfits van jouw monkey. Met als de basiskleuren van dit seizoen: bruin en beige. Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Navy Natural. Dit merk heeft een collectie met verschillende items in zand kleuren, zoals jurkjes, bloesjes, tuinbroeken en flared broeken. Ook de collectie van Bean’s Barcelona sluit aan bij deze trendkleuren. Dit merk heeft vooral veel baby items die passen bij de trendkleuren. Zij hebben sweaters, jassen, mutsjes en vesten in bruine tinten.

Prints AW22/23

Ook dit seizoen zijn prints weer belangrijk. Vooral veel prints met dieren en vrolijk prints zullen veel voorkomen. Zoals bijvoorbeeld de prints uit de nieuwe collectie van Kids on the Moon. In deze collectie worden veel hondenprintjes gebruikt in de kleuren: beige, roze en rood. Maar ook in de collectie van SNURK Amsterdam zitten veel prints met dieren, onder andere: olifanten, honden en cavia’s.

Ook de geruite print zal in dit seizoen weer te zien zijn alleen dan wel met een kleine kleur make-over. De geruite blouse, broek of jas is helemaal leuk voor in het komende seizoen.

Duurzaamheid

Om ervoor te zorgen dat we ook onze monkeys in de toekomst een schone en leefbare aarde kunnen geven, moeten we duurzamer gaan leven en de grote vervuiling die plaats vindt proberen te verminderen. Dat weten we natuurlijk allemaal.

In de collectie van Molo zijn er enkele items die gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen, super duurzaam en goed voor het milieu. Andere items uit deze collectie zijn gemaakt van biologisch katoen.

Kijk ook eens naar ons blog: https://dailymonkeys.nl/te-kleine-kinderkleding-tips/. Er worden in het blog tips gegeven over hoe je op een duurzame manier afscheid kunt nemen van kinderkleding.

Regenlaarsjes voor de natte dagen

Mooie kleuren tijdens het komende seizoen zullen we dus veel gaan zien. Een merk dat hier erg goed op in haakt is IGOR. Dit merk heeft items in het assortiment voor een regenachtige dag. Jassen in vrolijke kleuren maar ook regenlaarzen in veel varianten en kleuren. Daarbij zijn de regenlaarzen 100% waterdicht en bijna allemaal unisex, behalve de laarsjes met strikjes of hartjes. Die items zijn speciaal voor de meisjes die er trendy willen bijlopen met hun regenlaarzen. De zool van de laarzen heeft een gripvast visgraatprofiel en het voetbed is uitneembaar. Kortom de laarzen van IGOR hebben alles wat je van een goede regenlaars zou verwachten.